Over Novitae

Over Novitae

[image url=”http://www.novitae.nl/wp-content/uploads/2012/09/image2.jpg” alignment=”right” margin_left=”30″ margin_right=”0″ margin_top=”0″ margin_bottom=”0″ shadow=”4″ iframe=”photo” width=”500″ height=”334″]

Wat maakt de ene organisatie succesvoller dan de andere in gelijke omstandigheden?
Het zijn de medewerkers die de unieke en onderscheidende kracht vormen. Zij bepalen het succes van uw organisatie.

Training en coaching

NOVITAE begeleidt medewerkers in het ontwikkelen van authenticiteit, bewustzijn, persoonlijke motivatie en in het vinden van persoonlijk evenwicht. Daarmee ondersteunen wij organisaties in het optimaliseren van het succes van de medewerker en in de resultaten van de organisatie.

Met specifieke trainingen en middels resultaatgerichte coaching zorgen wij voor het juiste persoonlijke evenwicht in de mens achter de ‘professional’. Kennis en ervaring delen, talent  ontplooien en motivatie ontwikkelen. Samen goed voor optimale resultaten en het onderscheidende succes.

Advies en organisatie

NOVITAE ondersteunt bedrijven en instellingen bij de organisatie van speciale bijeenkomsten. Om te netwerken; kansen te creëren door mensen te ontmoeten, contacten te leggen en hechte relaties op te bouwen

Van advies tot en met de uitvoering kunt u op onze deskundigheid vertrouwen. Met ruime  ervaring in de commercie, communicatie en organisatie van uiteenlopende bijeenkomsten, kunnen wij u uitstekend adviseren en ondersteunen.